Undermenu

Asser

Asser startede sin professionelle karierre i 2002 som lærling i Gorlubb Piercing og har siden arbejdet skiftevis fuld- og deltid med faget. I 2009 startede Asser i Copenhagen Body Extremes sideløbende med optagelse på Københavns Universitet, hvor han studerer Lægevidenskab.
Udover sit studie arbejder Asser aktivt i piercing foreningen Forenede Professionelle Piercere, hvor han i 2011 tiltrådte som formand i foreningen. Asser skriver løbende artikler til både foreningen og Body Extremes`s hjemmeside.
Som de øvrige piercere i butikken vidreuddanner Asser sig løbende gennem kurser forskellige steder i verden, herunder BMXnet i Tyskland, APP konferancen i USA og gennem besøg hos andre studier i udlandet.


"Det går usagt at jeg synes kropsudsmykning er pænt, men mit primære virke disse dage er at arbejde mod fælles retningslinjer og standarder for faget, så både du og jeg har en sikkerhed for kvaliteten af arbejdet og ikke mindst fagets overlevelse. Jo før, vi får relevante informationer tilgængelige, til professionelle såvel som kunder, jo før, kan vi vidreudvikle og dygtiggøre folk i branchen.
Grunden til at jeg er stolt over at arbejde i CHBE er ikke alene fordi vi er den, efter min mening, førende butik i landet, men fordi vi ikke er bange for at dele ud af vores viden"