Ombygning

Efter sommerens enorme regnskyl var vi blandt de "heldige" der druknede, og som mange af vores kunder ved har vi siden haft en større ombygning igang.

Skønt dette har være et enormt irritationsmoment for os, såvel som jer, tror vi på at det i sidste ende var vores gevinst. Hele studiet er blev ombygget fra bunden af; vi har kunne vælge hvor vægge, udsugning, toilet osv. skulle placeres og alt i alt synes vi at vi har fået et bedre og mere optimeret studie at arbejde i.
Dette kommer dig, vores kunde, til gode i og med at vi kan præsentere det mest toptunede studie i Danmark!

Vi har alle dage arbejdet efter internationale standarder (der findes inden danske standarder), men som professionelle kan vi altid finde noget der kunne gøres bedre - da vores omgivelser pludselig ikke var så faste, greb vi muligheden og kan nu præsentere ikke alene et studie der lever op til nuværende (internationale) standarder, men også lever op til fremtiden. Hele studiet er bygget efter nuværende og kommende tyske og amerikanske standarder (her er piercingområdet lovgivet) således at når det en dag lykkedes at få lovgivning i Danmark, så sætter vi standarden!

Hvis du ikke har været forbi endnu, eller aldrig har set hvordan det burde gøres, så stik hovedet forbi og få en tour i studiet. Vi arbejder altid på at være de bedste til hvad vi laver og vi er ikke bange for at vise det frem!

 

Slutteligt skal det nævnes at vi i forbindelse med afslutningen af ombygningen holder en "nu er vi endelig færdige med at bygge om "-fejring hvor vi kommer til at have rabatter og en lille festivitas - hør mere om det ved at melde dig til vores nyhedsbrev.