1-point-piercinger

Her gennemgår vi rensningen af 1-point piercingen også kaldet Dermal Anchor. Forskellen på denne type piercing frem for "normale" er at der udelukkende er et indgangshul til selve smykket - dette har betydning for rensningen, da fremmedlegemer har en tendens til at blive i smykkelommen. Selv sæbe kan skabe problemer; derfor er det essentielt at der ikke anvendes sæbe på denne type piercing. Man kan selvfølgelig gå i bad som man plejer, men sørg da for at bruge saltvandsopløsningen efter du er kommet ud af badet. For mere generelle aspekter af pasning af en piercing se Generelt om rensning og Rensning af nye piercinger.

Denne rensning kan også anvendes til de såkaldte Skin Divers, men det lort laver vi ikke hos os!

 

Saltvand, anvendes 2 gange dagligt (morgen og aften)

VIGTIGT: Anvend HAVSALT uden blegemiddel!

Kog noget vand, minimum 1 minut, hæld 250mL (2,5dL) (brug et målebægre) over i et glas og tilsæt 1/4 teskefuld salt; lad saltet opløses og saltvandet køle ned til opløsningen er til at have på huden (opløsningen skal være LUNKEN)
Herefter placeres koppen på det piercede område i 5-10 minutter, således området bliver opvarmet og drænet for affaldsstoffer.
Alternativt kan en vatrondel anvendes ved at folde den om området - denne skal bare dyppes adskillige gange i den lune opløsning for at opnå samme effekt.
Efter 5-10 minutter fjernes koppen og området skylles under rindende vand, og eventuelle restprodukter fjernes forsigtigt fra smykket med gaze eller køkkenrulle; området duppes efterfølgende tørt med gaze, køkkenrulle eller et rent håndklæde.

OBS! De tilfælde hvor denne type piercinger er forløbet uden problemer igennem længere perioder, har piercingen minimum fået saltvand hver anden dag efter den er helet!