Surface-piercinger

Her gennemgår vi hvordan man renser en Surface-piercing. Ved Surface-piercing forstås en piercing er er lavet med en såkaldt Surface-barbell, en lige stav med to 90°'s buk. Eksempler på disse kunne være Surface Tragus, Hips (surface), Cleavage og Butterfly. Slutteligt er der flere gode råd i både Generelt om rensning og Rensning af nye piercinger.

 

Sæbe, anvendes 1 gang dagligt (morgen eller aften)

Det piercede område gøres vådt, f.eks. i forbindelse med et bad, og tag 1-2 dråber sæbe på et par fingre. Herefter vaskes hele området i en radius af ca. 2,5cm ud fra piercingen.
SKUB IKKE SMYKKET FREM OG TILBAGE I PIERCINGEN - dette ændrer på placeringen af smykket under huden og øger risikoen for at kroppen udstøder det. Lad sæben virke i ca. 1 minut og skyl derefter med rindende vand.
Dup området tørt med gaze, køkkenrulle eller et rent håndklæde - selve piercingen har bedst af at lufttørre.

 

Saltvand, anvendes 1 gang dagligt (morgen eller aften)

VIGTIGT: Anvend HAVSALT uden blegemiddel!

Kog noget vand, minimum 1 minut, hæld 250mL (2,5dL) (brug et målebægre) over i et glas og tilsæt 1/4 teskefuld salt; lad saltet opløses og saltvandet køle ned til opløsningen er til at have på huden (opløsningen skal være LUNKEN)
Herefter placeres koppen på det piercede område i 5-10 minutter, således området bliver opvarmet og drænet for affaldsstoffer.
Alternativt kan en vatrondel anvendes ved at folde den om området - denne skal bare dyppes adskillige gange i den lune opløsning for at opnå samme effekt.
Efter 5-10 minutter fjernes koppen og området skylles under rindende vand, og eventuelle restprodukter fjernes forsigtigt fra smykket med gaze eller køkkenrulle; området duppes efterfølgende tørt med gaze, køkkenrulle eller et rent håndklæde.