Navle

Navle-piercingen er til stadighed en af de mest populære piercinger i verden og ikke uden grund. Ikke alene er piercingen meget feminin, men udvalget af smykker til navlen er enormt!

Piercingen sidder typisk i den øverste fold i navlen, men kan, afhængig af anatomi, sidde hele vejen rundt omkring navlen. Piercingens succes er netop afhængig af udformningen af navlen - ikke alle er egnede til den klassiske navle-piercing, men man kan typisk finde alternativer ved hjælp af en surface-piercing

Hvis du er i tvivl, så kom forbi butikken ved lejlighed, så kigger vi på dig og finder den bedste løsning til dig.

 

Heling

Når man får lavet en piercing er det vigtigt at gøre sig klart at den skal passes og plejes i alt den tid den heler - læs mere om rensningen her. For en navle-piercing tager det typisk et sted mellem 4-12 måneder (de fleste ligger på 4-6 måneder) før den er helet og klar til at man kan skifte smykket! Du kan læse mere om hvordan kroppen heler her.

 

Navle-piercingens historie

Udsmykning af navlen kan dateres tilbage til det gamle Ægypten, hvor det var tegn på at man var royal, men der er intet der tyder på at navlen var piercet for at få smykket til at sidde på plads. De første dokumenterede tilfælde af deciderede navlepiercinger stammer fra start 1970’erne, men det er ikke før 1993 at navlepiercingen bliver alment kendt - dette sket under London Fashion Show hvor Christy Turlington går på scenen med en ring i navlen1. Efter sigende fulgte Naomi Campbell trop dagen efter. Populariteten af piercingen opstår dog først senere i 1993, da Alicia Silverstone bliver piercet i navlen i Aerosmiths musikvideo “Cryin’”2, og piercingen bliver eksponeret over hele verden gennem MTV.

 

 

 Rygter

Netop på grund af piercingens popularitet er den også omgivet af et hav af rygter lige fra at man kan blive steril til at ens tarme falder ud (ja, det er vi blevet spurgt om...). Så længe piercingen bliver udført rigtigt med det rigtige smykke, i ordentlige, rene omgivelser og du har den fornødne forståelse af hvordan du skal rense din navle-piercing og i hvor lang tid, er piercing ganske ufarlig!


http://en.wikipedia.org/wiki/Christy_Turlington

http://en.wikipedia.org/wiki/Navel_piercing

Yderligere information

  • Vejledende helingsperiode: 8-12 måneder
  • Pris: 395,-
  • Pris inkluderer: Pleje-produkter, excl. smykke
  • Efterbehandling: Rensning af Ansigts- og kropspiercinger