Body Modification

Body Modification

Hvis du er interesseret i at få lavet body mods, så læs venligst hele teksten!

Copenhagen Body Extremes er de eneste i Danmark med med professionel hands-on erfaring indenfor ekstrem kropsudsmykning. Ikke alene sørger vi for at holde os opdateret med hvad der sker ude i verden, men har med jævne mellemrum besøg af de bedste body moddere der findes i verden.

Af besøgende tæller b.la. Steve Haworth, Lukas Zpira, Samppa von Cyborg, Iestyn Flye, Ron Garza med flere. Disse personers arbejde kan findes på Facebook eller egne hjemmesider; dér kan de også kontaktes direkte med spørgsmål om priser, custom work, rejseplaner etc.

Hvad er body mods?
Begrebet “Body Modification” (dansk: krops modifikation) bruges i dag populært om mere ekstreme former for udsmykning, f. eks. en splittet tunge eller “horn” i panden, men spænder i virkeligeheden meget bredere. For eksempel modificerer man også kroppen og sit udseende når man klipper og / eller farver hår, dyrker body building, får lavet større bryster, rettet tænder etc.

For at holde den sektion enkel anvender vi “body modification”, kort “body mod”, som udtryk for de mere ekstreme former for udsmykning, der ikke er tilgængelige hos ordinære læger og kirurger i Danmark.

I Danmark er der restriktioner på hvad vi kan og ikke kan udføre – det kan du læse mere om nedenfor.

Er det lovligt at udføre body mods?
Først og fremmest skal det slås fast at body mods i Danmark ikke er lovligt, da det bliver betragtet som kirurgiske indgreb. Sundhedsstyrelsen skriver:

” … Når der imidlertid er tale om ekstreme kropsdekorationer, herunder spaltning af tunge og penis, indsættelse af implantater under huden mm., er der tale om et operativt indgreb, selv om indgrebet udføre med et ikke terapeutisk formål, da indgrebets størrelse er af beskaffenhed, at det kun ville være forsvarligt, at indgrebet blev udført at en læge.

Sundhedsstyrelsen skal dog bemærke hertil, at det er tvivlsomt, om en læges udførelse af et sådant indgreb vil være foreneligt med lægegerningen. Der er således grænser for, hvilke former for behandling en læge må udføre, selv om en patient har givet samtykke til indgrebet. Disse grænser følger nærmere af straffelovens almindelige bestemmelser, og autorisationslovens krav om at en læge skal udvise og samvittighedsfuldhed. … ”

Sundhedsstyrelsen har ikke noget problem med udførelsen af Scarification ( ar-skæring) eller Branding (Brændemærkning) udført i Danmark.

Laver Copenhagen Body Extremes body mods?
Copenhagen Body Extremes udfører ikke body mods, jf. ovenstående, på dansk grund, men ved lejlighed arrangerer vi ture til Norge, Sverige og Tyskland (hvor lovgivningerne omkring body mods er mere lempelige end i Danmark), hvor vi låner professionelle studier af samme høje kvalitet som vores eget studie.

På disse ture udføres der bl.a. rekonstruktion af tidligere stretched øre, tunge-split, pearling (kugler der implanteres i skaftet på penis), implantation af diverse silicone objekter, magneter og microchips etc.

Ved vi hvad vi laver!
Muffe har arbejdet professionelt i denne branche siden 1995. Han har et tæt samarbejde med div. læger, plastikkirurger, tandlæger og ortopædkirurger i Danmark og udlandet.
Han deltager løbende i kurser og workshops i udlandet udført af Bl.a. ovenstående Body moddere, samt open-minded læger.

Jeg vil gerne have lavet noget – NU!
Hvis du nu har fået en god idé og gerne vil have det overstået hurtigst muligt, så har vi en aftale med adskillige udenlandske studier vi kan henvise til. Hertil skal det siges, under aftale med de pågældende studier, at der er en obligatorisk konsultation med os inden vi sender dig videre. Dette er en aftale der er indgået mellem os og dem, for at sikre at du og vores kollegaer ikke spilder tiden.

Denne samtale giver dig et indblik i proceduren, hvad du kan forvente før, under og efter, prisen og ikke mindst risici ved denne type indgreb.

Jeg vil gerne vide mere!
​I Copenhagen Body Extremes får vi løbende besøg af udenlandske body-moddere, der holder oplæg og foredrag om deres arbejde, samt personlige konsultationer med interesserede parter. Disse vil stort set altid være på vej til Norge, Sverige eller Tyskland for at arbejde, hvorved man relativt hurtigt kan få realiseret sine drømme.

Slutteligt kan man altid bestille tid hos Muffe eller Marc, hvis man bare er nysgerrig på hvordan og hvorledes det foregår og ikke mindst hvordan det er at leve med body mods.