Scarification

Scarification

For bedre at forberede dig på en potential scarification er her en række gode råd til før og efter du har fået lavet en scarification.

Inden din scarification

  • Undgå kosttilskud der indeholder fiskeolie 7 dage før din scarification – fiskeolie er blodfortyndende!
  • Sørg for at have fået en god nats søvn.
  • Spis et ordentligt måltid mad inden.
  • 12 timer før din scarification bør du undgå koffein-holdige madvarer og væsker som te og kaffe – koffein er blodfortyndende!
  • Barber området der skal arbejdes på inden du kommer

Efter din scarification
Mens det er et åbent sår skal området vaskes 4 – 5 gange dagligt – efter vask skal det lufttørre, så det er fuldstædigt tørt! For at mindste infektionsrisici bør ting som karbad, svømmehal og badning i åbent hav undgås mens der er sår i området. Undgå det første stykke tid at have tøj eller lign. (bælter, armbånd osv.) der strammer helt eller delvis over området – dette vil kunne gøre at ar-dannelsen ikke bliver ensartet.

Øvrige informationer
Ar er mindre fleksibelt end normal hud og vil derfor ”stramme” i bevægelige områder.
Ar-dannelse på overkroppen bliver mest tydelige. Ar-dannelse på kroppens øvrige lemmer bliver mindre tydelige over tid, da arret får samme farve som den omkringliggende hud.

Priser
Prisen er 1000 kr for den første halve time og efterfølgende 600 kr pr. påbegyndte halve time. Ved større projekter aftales en fast pris inden påbegyndelse.

Branding

Denne efterhånden populære udsmykning består i al sin enkelhed i at man laver et brændemærke på huden, der efterfølgende heler op således at man får et ar i et givent mønster.

Teknikkerne indenfor den professionelle del af branchen varierer, men oftest foregår det vha. punkt brandning hvor man i etaper opbygger selve designet med opvarmet metal eller hvor man vha. en laser kar-brænder bygger selve designet.​

Galleri Branding
Billeder af brandinger udføret i Copenhagen Body Extremes af Muffe Vulnuz